HAPPY BABA PROGRAM

 

 

 

Programunk tudományos alapokon nyugszik, a gyakorlatban hosszú idő óta bizonyított, hiszen világszerte több ezer, reménytelen helyzetben levő páron segített már.

A Happy Baba Program még olyan esetben is hatékonyan képes segíteni, amikor orvosilag bizonyított a meddőség, amikor leállt a ciklus, nincs peteérés, illetve a férfi partner „szám szerint” nem alkalmas a nemzésre.

Bátorítunk minden kedves érintettet, hogy tegyen meg egy újabb lépést a siker érdekében.

Programunk kizárólag természetes alapanyagokból, gyógyszer- és hormonmentes összetevőkből áll, így nincsen egészségre ártalmas kockázata. Javaslataink elsősorban a szülőpár egészségét szolgálja és járul hozzá a hormonegyensúly, illetve az egészség helyreállításához – a baba érkezése pedig ennek a megkoronázásaként érkezhet el.

 

MIT TARTALMAZ A HAPPY BABA PROGRAM?

 

A Happy Baba Program elsősorban életmód- és étrendváltást javasol, másodsorban pedig speciális, a szaporodó szerveket érintő tisztítókúrát, illetve gyógynövény-kombináció együttes alkalmazását. 

 

 

A Happy Baba Program javaslatai:

 

1, Az első és legfontosabb teendő a fennálló problémáink valódi okainak feltárása – mind testi, mind lelki vonatkozásban.

 Test:

Ha még nem tettük, menjünk el orvoshoz és érjük el, hogy kapjunk pontos diagnózist. Kérjünk fizikai, illetve hormon vizsgálatot. Kerüljünk képbe, hogy mi zajlik a testünkben és kérjük ki az orvos véleményét a kezelést illetően.

 

Lélek:

A testi tünetek könnyen észlelhetők: ciklus problémák, a menzesz ki- vagy elmaradása, ciszták, endometriózis, mióma, gyulladás, stb. – ám a lelki hátterünk ismerete már nehezebb dió.

A happywoman.hu határozott álláspontja, hogy az esetek nagy részében nem elegendő a fizikai vizsgálat, mert a gyakran lelki tényezők állnak a rendellenességek mögött.

Tartós stressz, szorongás, különböző lefojtott félelmek vagy ambivalens érzelmek a szexualitást illetve az anyaságot tekintve, de egy rendezetlen élettársi kapcsolat vagy nehéz anyagi helyzet mind hozzájárulhat pszichoszomatikus tünetek, rendellenességek kialakulásához.

A statisztika szerint a meddő párok 30%-ánál semmilyen szervi probléma nem áll fent, azaz makkegészséges mindkét fél, ám ennek ellenére hiába próbálkoznak a teherbeeséssel.

Ezt úgy is fogalmazhatjuk, hogy a meddő 30%-ban lelki eredetű!

Ha belegondolunk, ez félelmetesen nagy szám. A jó hír az, hogy a lelki gubancainkat könnyebb kibogozni, mint egy petefészek-elzáródást, vagy egy endometriózist kikúrálni.

Foglalkozzunk tehát a lelkünkkel, a párkapcsolatunkkal, keressük meg a stressz forrásokat!

A javaslatainkról részletesebben itt olvashatsz:

 

 

2,  Hormonegyensúly és a ciklus helyreállítása.

 

Nem jöhet létre terhesség egészséges petesejt és spermium találkozása nélkül, ezek pedig nem állhatnak elő egészségesen működő hormonrendszer nélkül.

Ez ilyen egyszerű.

A betegségek kikúrálása mellett mindent meg kell tehát tenni a hormonegyensúly helyreállítása érdekében – mind hölgyek, mind urak esetében.

Ebben az esetben is érvényes az előző megállapítás: a kiváltó okot vagy okokat kell megtalálni és a megfelelő kúrával reagálni ezekre a siker érdekében.

 

 

 

Milyen okok állhatnak a hormonegyensúly felborulása mögött?

Számos ok felsorolható, de leginkább a tartós stresszre, az egészségtelen táplálkozásra, illetve vegyi anyagok káros hatásaira gondolhatunk.

Erről részletesebben itt olvashatsz:

A ciklus felborulásának jeleiről, illetve leállásának okairól itt tájékozódhatsz:

 

3, Méregtelenítés

 

Manapság nem kérdés, hogy szükség van a rendszeres méregtelenítésre, pláne igaz ez akkor, ha valaki gyereket szeretne – akár hölgy,akár férfi!

Az ezt a témát kutató orvosok kimutatták, hogy AKÁR  200 FÉLE VEGYI ANYAG IS LEHETSÉGES A MÉHLEPÉNYBEN!

 

Már a régi bábakönyvek is hangsúlyozták a teherbeesés előtti tisztítókúra fontosságát – pedig akkoriban még csekély számú méreganyag kerülhetett a szervezetbe, manapság pedig alig lehet olyan terméket találni, amelyben nincsen valamilyen adalékanyag, illetve nem permeteztek.

Rossz belegondolni, hogy azokat a méreganyagokat, melyekkel a mi felnőtt szervezetünk, működő immunrendszerrel is alig-alig tud megbirkózni, azt a semmilyen immunrendszerrel nem rendelkező fejlődő magzat egy az egyben telibe megkapja.

 A happywoman.hu speciális tisztítókúrát kínál, mely a máj, illetve speciálisan a női szervek működését támogató gyógynövénykomplexumból áll. Ezek részben a máj működésének funkcióit másrészt a petefészek, méh, a hormonműködés, illetve ezen szervek vérellátását javítják.

Részleteket is olvashatsz:

 

 

4, Étrendváltás:

 

Korunk étkezési szokásaival két nagy probléma is van.

Az egyik, hogy az élelmiszeripar termékeit vastagon telepakolják vegyi anyagokkal, különféle tartósítószerekkel, színezékkel, aromákkal, és még sorolhatnánk.

A zöldségekben és gyümölcsökben pedig sok esetben sajnos megtalálhatók a rovarirtó-szerek, permetszerek maradványai.

A másik probléma az, hogy nem eszünk meg annyi vitamint, ásványi anyagot és rostot, amennyi szükséges a szervezetünk és az immunrendszerünk kiegyensúlyozott működéséhez.

E két negatív tényező pedig – főként, ha tartós stresszel is párosul – kevés esélyt ad, hogy ne alakuljanak ki diszfunkciók a testünkben, illetve ne betegedjünk meg.

Ennek első tünetei között van a hormonegyensúly felborulása, a ciklus problémák, mely akár meddőséghez is vezethet.

 

 

A happywoman.hu A TERHESSÉGRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS EGYIK HANGSÚLYOS RÉSZÉNEK TARTJA AZ ÉTRENDVÁLTOZTATÁST, HISZEN EZ AZ ALAPJA AZ EGÉSZSÉGÜNK ÉS A TERMÉKENYSÉGÜNK HELYREÁLLÍTÁSÁNAK!

 

Ezért a tisztítókúra mellett a következőket javasoljuk:

  • a lehető legkisebb mértékűre csökkentsük le a különféle adalékanyagokat tartalmazó élelmiszerek fogyasztását,
  • minél nagyobb mértékben álljunk át a bió, illetve ökológiai termelésből származó zöldségek és gyümölcsök vásárlására
  • mivel a húsokat és a tejet adó állatokat hormon és antibiotikum tartalmú tápokkal etetik, ezek elfogyasztásával sajnos mi is részesülünk ezekből – ezért a hormonegyensúly helyreálltása érdekében javasoljuk, hogy a kommersz húst és tejet is váltsuk fel bió húsra és tejtermékekre.
  • ügyeljünk arra, hogy napi szinten vigyük be a szervezetünkbe a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és folyadékot.

 

5, Gyógynövények

 

Hazai példák:

Ha belegondolunk, csodálatos a gondviselés, hogy még füvekben, virágokban, gyökerekben is találunk olyan hatóanyagokat, melyek képesek hozzájárulni az egészségünk megőrzéséhez, illetve a gyógyulásunkhoz. A női betegségekre is számos gyógynövényt találhatunk, melyek már évszázadok óta bizonyították a „hozzáértésüket”.

Hazánkban a női problémák esetén leginkább a cickafark, a palásfű a leghatásosabb gyógynövény. Mindkettő hozzájárul a hormonegyensúly helyreállításához, így a havi ciklus újraindulásához is. De különféle rendellenességek és gyulladások esetén is kiválóan „teljesítenek”.

Petefészek-gyulladásnál például hasznos lehet az orbáncfű, körömvirág, cickafarkfű, kakukkfű és fűzfakéreg keverékből készített tea kúraszerű ivása. Vagy túl erős vérzés esetén a libapimpó, pásztortáska és orbáncfű keverékéből készített teát inni a menstruáció napjaiban.

 

 

Külföldi példák

 

 

Persze a gondviselés minden országban működik, így gyógynövényekből is bőven találunk variációkat.

Észak-Amerikában az „asszonyok gyógynövénye” a vitex, a maca, vagy a white poeny, illetve a motherwort, melyek mind a hormonegyensúly, mind a havi ciklus helyreállításában kiválóak.

Míg Kínában a dong quai nevű növény gyökere számított csodaszernek.

(A női és férfitermékenységet támogató gyógynövények listája és alkalmazása hamarosan érkezik)

 

 

 

 

6, mozgás, masszázs

 

Az életmódváltás és az egészség helyreállásának fontos része a vérellátás javítása – főleg a reproduktív szerveket érintően.

Ezt két módon is elősegíthetjük. A vérellátás javításának direkt módja a mozgás és a speciális masszázs.

Az, hogy milyen fajta mozgást, tornát választunk, rajtunk múlik, de érdemes olyan mellet dönteni, amely kíméletesen és alaposan megmozgatja a medence térségét.

 

Speciális tornák

 

Tornák, melyek bizonyítottan hozzájárulnak a termékenység javításához:

  • Kriston Andrea által kifejlesztett intimtorna, mely speciálisan a reproduktív szervünk izmait mozgatja át, s ezzel – többek között – a vérellátást is javítja.
  • A másik bizonyított speciális mozgásforma az Aviva torna, mely szintén hozzájárul a terület átmozgatásához és vitalizálásához.

 

Masszázs

 

 

A méhmasszázs fogalma nem igen ismert még Magyarországon, miközben a világ számos pontján évszázadok óta használatos és manapság is hatásos módszernek számít.

A méhmasszázs lényege, hogy a máj és a szeméremcsont közötti terület átmasszírozása. Speciális mozdulatokkal végigjárni az adott területet, kezdve a májtól egészen a méh és a petefészkek területéig.

A méhmasszázs rendkívül hatékony, hiszen nagyon finoman és kíméletesen vitalizálja az adott területet és szerveket, így hozzájárulnak a gyógyulásukhoz, illetve a kiegyensúlyozott működésükhöz.

A méhmasszázsnak több változata is van, azt ajánljuk, hogy aki nem ismeri a technikákat, kezdetben forduljon szakemberhez.

A happywoman.hu hamarosan bemutatja a méhmasszázs fortélyait is, így széles körben ismertté válhat mindenki számára.

 

 

 

 

Ha bármilyen kérdés felmerülne, bátran küldjétek el a happywoman.kerdes@gmail.com címre.

 


MÁR ELÉRHETŐ A HAPPY BABA PROGRAMRÓL SZÓLÓ KÖNYV


ITT MEGNÉZHETED A RÉSZLETEKET